Verwerking via inzicht

therapie ruimteIn ons land heeft reïncarnatietherapie zich de laatste twintig jaar ontwikkeld tot een zelfstandige vorm van therapie met een eigen therapiemodel, begrippen, methoden en technieken waarbij de eigen verantwoordelijkheid van de cliënt centraal staat.

Met reïncarnatietherapie kunt u een breed scala aan problemen aanpakken. Problemen kan men ervaren op mentaal, emotioneel of fysiek gebied, een combinatie daarvan of op het gebied van zingeving. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Problemen die psychische klachten kunnen veroorzaken zoals relatieproblemen, seksuele problemen, vruchtbaarheidsproblemen, problemen op het werk, rouwverwerking of verwerking van traumatische situaties zoals een auto-ongeluk, mishandeling of incest.
  • Psychosomatische klachten zoals stress in combinatie met maagpijnen, depressies of overspannen zijn in combinatie met hevige vermoeidheid.
  • Allerlei lichamelijke klachten zoals spijsverterings- en stofwisselingsproblemen, problemen met de motoriek, migraine en andere hoofdpijnen, menstruatie- en baarmoederproblemen, astma en allergieën.
  • Bij chronische en levensbedreigende ziekten zoals auto-immuunziekten, reuma, multiple sclerose, hartklachten of kanker kan reïncarnatietherapie een verlichtende werking hebben, inzicht geven en zo de kwaliteit van leven verbeteren.
  • Aan het proces van innerlijke groei, bewustwording en zingeving kan reïncarnatietherapie veel bijdragen. Voor mensen die daar naar op zoek zijn, is reïncarnatietherapie zeer geschikt.